Разум, отговорност, диалог. Към това ще се стреми ДПС в бъдещия

...
Разум, отговорност, диалог. Към това ще се стреми ДПС в бъдещия
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Откакто ДПС стъпи в Северозапада, има развитие

Разум, отговорност, разговор. Към това ще се стреми Движение за права и свободи в бъдещия парламент.  Това съобщи евродепутатът от Движение за права и свободи Искра Михайлова, зам.-председател на групата „ Обнови Европа ” в Европарламента, по време на предизборна среща във Враца, оповестиха от пресцентъра н а Движението. В нея участваха още водачът Мустафа Карадайъ, лидерът на листата Цветан Енчев и общественият специалист доктор Хасан Адемов.

 

Ние търсим разсъдък във всеки един гласоподавател, апелирайте за разсъдък, дано хората гласоподават за бъдещето си, за спокойствието си, за бъдещия закон за Северозапада, за програмата на Движение за права и свободи, за тези, които са потвърдили че могат, моли Михайлова.

 

Тя похвали листата на Движение за права и свободи във Враца, в която има представители на локалните управляващи, на бизнеса, на образованието, в която има дами. С подобен лидер - Цветан Енчев, правист със познания в региона на екологията и отбраната на правата на индивида, триумфът е сигурен, сподели Михайлова.

 

„ Ние желаеме да приказваме не за някаква нереална индустриализация, а за устойчиво управление и вложения за земеделските производители, ние желаеме да влагаме и да подкрепим дребните и междинни предприятия в  преработвателната промишленост, да произвеждаме и ние артикули с добавена стойност. Ние желаеме обучение и висока подготовка на младежите в района, желаеме развиване и го демонстрираме ”, продължи евродепутатът от Движение за права и свободи.

 

Откакто Движение за права и свободи стъпи в Северозапада има смяна, даже във Враца. Вие към този момент вършиме срещите си със самочувствие, сподели още Искра Михайлова.

 

В Европарламента няма ръководещи и съпротива, там всички сме равни и в случай че няма разговор, това „ знамение ” няма да работи, няма да действа, акцентира още Михайлова. И приключи: „ Ние всички дружно ще имаме триумф, ще бъдем чути и ще дадем разсъдък, отговорност и разговор! ”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР